کد خبر : ۷۲۵۵۳۲
زمان انتشار :
facebook telegram twitter google+ cloob Yahoo print

کیفیت و سلامت آب آشامیدنی اصفهان توسط 3 مرکز مستقل سنجیده می شود

سرپرست امور کنترل کیفی شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان گفت: آب آشامیدنی اصفهان به‌طور روزانه در ۵۰ نقطه مختلف شهر از حیث شاخص‌های متعدد نظیر میکروبی، شیمیایی، باکتری، ویروس، کلر و کدورت نمونه‌برداری و آزمایش می‌شود.

کیفیت و سلامت آب آشامیدنی اصفهان توسط 3 مرکز مستقل سنجیده می شود

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نیرو نیوز ،به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو(پاون)، "محمود نجفی" اضافه کرد: تمامی شاخص‌ها و فاکتورهای مورد سنجش به‌طور تقریبی در تمام محدوده شهر چه به‌صورت سیار و چه در محل آزمایشگاه مرکزی شرکت انجام می‌گیرد.
وی با بیان اینکه مرکز آزمایشگاه تصفیه‌خانه آب اصفهان واقع در غرب این شهر و شبکه بهداشت زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی، متولی امر سلامت مردم به طور مجزا بررسی شاخص‌های کیفی را بر عهده دارند، افزود: آزمایش‌های اندازه‌گیری سلامت آب در سه مجموعه مستقل انجام می‌شود و سلامت و کیفیت آب در حد بالایی قرار دارد.
سرپرست امور کنترل کیفی آبفای اصفهان به آیین نامه‌های سنجش و پایش کیفیت آب که در قالب دستورالعمل‌های متعدد قابل اجراست، اشاره کرد و ادامه داد: اندازه‌گیری مواد شیمیایی مضر در آب مانند نیتریت و نیترات در کنار آزمایش‌های میکروبی در حد مطلوبی انجام می‌شود و آب تحویلی به مشترکان وضعیت مناسبی دارد.
نجفی با تاکید بر اینکه شبکه بهداشت استان اصفهان به عنوان یک دستگاه ناظر بر مقوله سلامت نیز به صورت تصادفی آب مناطق مختلف شهر را آزمایش می‌کند، اظهار داشت: وجود یک ناظر بیرون از بدنه شرکت آب و فاضلاب گواهی بر سلامت کامل آب شرب در منطقه است.

تمام شاخص های کیفیت و سلامت آب اصفهان بالاتر از استاندارد است
وی درباره شاخص کل مواد جامد محلول(TDS)  که باید در آب آشامیدنی مورد سنجش قرار گیرد، گفت: چنانچه مقوله یاد شده ۵۰۰ میلی‌گرم بر لیتر باشد مطلوب و تا ۱۵۰۰ میلی‌گرم مجاز است، که این میزان در آب شرب اصفهان معمولا بین ۳۰۰ تا ۴۰۰ و در بیشترین حالت ممکن که در ایام گرم تابستان است به ۶۰۰ تا ۷۰۰ میلی‌گرم می‌رسد که باز هم تا حد مجاز فاصله قابل اطمینانی دارد.
نجفی با اشاره به شاخصی دیگر به نام هدایت الکتریکی (EC) که باید در کیفیت آب مورد ارزیابی قرار بگیرد، افزود: ۱۰۰۰ میکرو موس بر سانتی‌متر حد مطلوب این شاخص و تا ۲۵۰۰ برای آن مجاز است که در اصفهان خوشبختانه در ایام مختلف سال بین ۴۰۰ تا ۴۸۰ میکرو موس بر سانتی‌متر و در روزهای گرم در نقاط مختلف متغیر بوده و بین ۸۰۰ تا ۹۰۰ میکرو موس بر سانتی‌متر گزارش می‌شود.

کلید واژه :

محمود نجفی

،

کیفیت و سلامت آب

،

اصفهان

،

شاخص‌های کیفی

ثبت نظرات
captcha
آخرین اخبار

انتشار 4 بخش از کتاب ترازنامه انرژی کشور

اعلام آماده باش در خوزستان

اولویت کاری وزارت نیرو چیست؟

شیب تند کاهش حجم منابع آبی در خراسان شمالی

ایلام یکی از استان های پرمصرف آب در کشور

امضا تفاهم نامه طرح انتقال آب دریای عمان به شرق کشور

جنوب استان گیلان منابع خوبی برای تولید انرژی های تجدید پذیر است

افتتاح ۴ پست برق تا پایان سال جاری در متروی تهران

انتقال آب دریای عمان موجب امنیت پایدار در شرق کشور می شود

کاهش چشمگیر ضریب تلفات شبکه برق در پایتخت

حجم آب دریاچه ارومیه نسبت به سال گذشته نزدیک به سه برابر شده است

حال تالاب قره قشلاق چطور است؟

ساخت دو نیروگاه خورشیدی در داورزن

تولید 2.7 مگاوات از طریق نیروگاه برقابی در استان قم

ساخت سیستم جامع حفاظت، کنترل و پایش ترانس های توزیع برق

تولید آب شیرین برای 80 هزار نفر

ضروریت رفتن به سمت مدیریت مصرف

کانال های سراب گاوروانی حال خوشی ندارد

ایران رتبه اول سرعت رشد گازهای گلخانه ای را دارا است

وزیر نیرو از حل مشکلات فاضلاب اهواز خبر داد

واگذاری طرح انتقال آب رودخانه چالوس به بخش خصوصی

انتشار فراخوان دومین دوره جشنواره ملی داستانی "آب"

جابه جایی کامل شبکه انتقال برق تمامی روستاهای منطقه «رودبار» در شهرستان کوهدشت

ورود برقی ها به بورس برای تامین مالی ساخت نیروگاه

شرکت های پیمانکاری توزیع برق کهگیلویه و بویراحمد نیرو جذب می کنند

آب باران یکی از منابع تولید آب آشامیدنی باکیفیت است

کاهش ورودی آب به مخازن سدها

انتقال آب دریای «عمان» به خراسان جنوبی

در سال ۱۴۰۴ میزان خاموشی ۱۴۰ دقیقه به ازای هر مشترک

۲۱ میلیارد ریال پاداش در قبوض مشترکان برق

کتاب برگزیده در جشنواره کتاب های صنعت برق کشور

علت تغییر رنگ آب در تهران چیست؟

طرح انتقال آب دریای عمان به سه استان شرقی کشور هفته آینده اجرایی می شود

سد امیر کبیر کرج ثبت تاریخی صنعتی شد

عملیات اجرایی پروژه آبرسانی سد ماملو