به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نیرو نیوز ، محسن طرزطلب، مدیرعامل شرکت تولید نیروی برق حرارتی در مراسم امضای قرارداد ساخت نیروگاههای مقیاس متوسط میان برق حرارتی و مپنا اظهار داشت: این قرارداد شامل احداث هفت واحد نیروگاهی مقیاس متوسط ۴۲ مگاواتی در نقاط مختلف کشور خواهد بود.
وی با بیان اینکه “تا پیک تابستان سال آینده سه نیروگاه از قرارداد یاد شده در استان سیستانوبلوچستان به بهرهبرداری خواهد رسید”، گفت: در این استان تراز تولید و مصرف برق منفی است و میزان مصرف انرژی در پیک تابستان بیشتر از برق تولیدی توسط نیروگاههای استان است. بدین منظور بایستی توجه ویژهای به افزایش ظرفیت تولید برق در این استان شود.
مدیرعامل برق حرارتی با تاکید بر اینکه سرمایهگذاری این پروژه توسط دولت و مجموعه برق حرارتی انجام خواهد شد، ادامه داد: چهار واحد دیگر نیز در منطقه جاسک هرمزگان، شهرستان خاتم یزد، منطقه شوش استان خوزستان و یک واحد نیز جایگزین یکی از واحدهای قدیمی نیروگاه درود لرستان خواهد شد که در این مناطق با افت ولتاژ مواجه هستیم.
طرزطلب نیروگاههای مقیاس متوسط را برای شبکه برق کشور بسیار کارا برشمرد و افزود: با توجه به مزایا و امکان راهاندازی سریع این واحدها درصدد گسترش نیروگاههای مقیاس متوسط در سطح کشور هستیم که امیدواریم با برنامهریزی گروه مپنا شاهد توسعه استفاده از این نیروگاهها برای افزایش توان تولید برق در کشور باشیم.
بیشتر بخوانید
قرارداد احداث ۷ نیروگاه مقیاس متوسط امضا شد
همچنین، حمیدرضا عظیمی در مراسم امضای قرارداد ساخت نیروگاههای مقیاس متوسط میان برق حرارتی و مپنا اظهار داشت: ظرف دو سال آینده هفت واحد نیروگاهی مقیاس متوسط جمعا به ظرفیت ۲۹۴ مگاوات در نقاط مختلف کشور به بهرهبرداری خواهد رسید.
وی با اشاره به اینکه برق حرارتی برای تامین برق مطمئن و پایدار در کنار احداث نیروگاههای حرارتی بزرگ، برنامهریزی لازم جهت احداث نیروگاههای مقیاس متوسط را از سالهای گذشته آغاز کرده است، گفت: در همین راستا طی آبانماه ۹۷ اولین واحد مقیاس متوسط به ظرفیت ۴۲ مگاوات با همکاری گروه مپنا در زاهدان نصب و راهاندازی شده است.
عظیمی تاکید کرد: همچنین شرکت مادرتخصصی برق حرارتی با هدف افزایش تولید، کاهش افت ولتاژ در مناطق دورافتاده و نقاط ژرف شبکه و همچنین جایگزینی واحدهای فرسوده با واحدهای جدید نیروگاهی به منظورافزایش توان و راندمان ضمن برگزاری مناقصه، گروه مپنا را به عنوان پیمانکار طرح و ساخت منتخب جهت احداث هفت واحد نیروگاهی در استانهای سیستان و بلوچستان، هرمزگان، خوزستان، یزد و لرستان انتخاب کرده است.
معاون توسعه طرحهای شرکت برق حرارتی مدت زمان اجرای این قرارداد را ۲۴ ماه برشمرد و افزود: براساس برنامهریزی صورت گرفته سه واحد آن تا خردادماه ۱۴۰۱ در استان سیستان و بلوچستان به بهرهبرداری خواهد رسید و چهار واحد دیگر آن نیز تا نیمه سال ۱۴۰۲ به شبکه برق کشور متصل میشود.
انتهای پیام/