• امروز : پنج شنبه - ۱ آذر - ۱۴۰۳
  • برابر با : Thursday - 21 November - 2024
4

دو گزینه احتمالی پست مدیرعاملی شرکت متن/ تفکر قدیمی به نفت بازمی‌گردد؟

  • کد خبر : 751601
  • ۲۱ شهریور ۱۴۰۳ - ۰:۱۷
دو گزینه احتمالی پست مدیرعاملی شرکت متن/ تفکر قدیمی به نفت بازمی‌گردد؟
شنیده ها حاکی است کاظمینی و دهقانی بیشترین شانس را بین گزینه های مختلف، برای گرفتن حکم مدیرعاملی شرکت متن از دست حمید بورد دارند.

به گزارش پایگاه خبری نیرو نیوز ، در ادامه انتصاب های مجموعه وزارت نفت، نوبت به شرکت مهندسی و توسعه نفت رسیده است. این شرکت که با نام “متن” شناخته می شود، شرکتی مهم و اثرگذار در صنعت نفت کشور است که مدیریت و نظارت بر روند اجرای پروژه‌های عظیم نفت و گاز در شرکت ملی نفت را برعهده دارد. از اینرو انتصاب مدیرعامل آن به عنوان مغز متفکر در رأس این شرکت و اینکه چه شخصی با چه تجارب و توانمندی در این مسئولیت قرار بگیرد، بسیار حائز اهمیت است.

 در بین گزینه های مختلف، نام دو نفر شانس بیشتری برای انتصاب پست مدیرعاملی شرکت متن که حکم آن را باید مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران صادر کند، دارند.

یکی از این افراد، تورج دهقانی، مدیرعامل سابق متن است که تحربه مدیریتی نسبتا موفقی در همین شرکت داشته و در سوابق کاری وی، معاون مدیرعامل شرکت متن در امور توسعه، سرپرستی طرح توسعه میدان نفتی آزادگان جنوبی، مدیرعاملی و نائب رئیسی هیئت مدیره شرکت سرمایه گذاری تأسیسات دریایی و مدیریت سرمایه گذاری و توسعه شرکت نفت مناطق مرکزی ایران وجود دارد.

 نفر دوم، همایون کاظمینی است که در سالهای نه چندان دور در بخش حراست از صنعت نفت فعالیت میکرد، به ناگاه در دو دولت به وی اجرای طرح‌های توسعه میادین نفتی واگذار شد؛ وی که در دولت سیزدهم به عنوان مجری میدان نفتی سپهر و جفیر از سوی کارفرما مشغول فعالیت بود به احتمال زیاد قرار است مدیرعامل شرکت مهندسی و‌توسعه نفت شود اما اگر نگاه حراستی وی به موضوع مدیریت طرح‌ها ادامه یابد بر چالشهای کارفرمایی و پیمانکاری افزوده خواهد شد. چالشهایی که حتی برخی از انها فراتر از مدیرعامل شرکت ملی نفت بوده و با ورود شخص وزیر وقت نفت رفع و رجوع شده است.

 شنیده ها حاکی است کاظمینی و دهقانی بیشترین شانس را بین گزینه های مختلف، برای گرفتن حکم مدیرعاملی شرکت متن از دست حمید بورد دارند.

در کنار این انتصابات محتمل، بازگشت حمید دریس به مدیریت شرکت مناطق نفت‌خیز جنوب، این شائبه را ایجاد می‌کند که تفکر قدیمی که سازندگی مطلوب از آن در صنعت نفت حاصل نشد، به بخش مدیریتی دو شرکت اصلی زیرمجموعه شرکت ملی نفت بازمیگردد؟

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://nironews.ir/?p=751601

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 1در انتظار بررسی : 1انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.