• امروز : پنج شنبه - ۱ آذر - ۱۴۰۳
  • برابر با : Thursday - 21 November - 2024
8

واحد گاز نیروگاه کلاس F اندیمشک سال آینده وارد مدار می‌شود

  • کد خبر : 729665
  • ۲۰ آبان ۱۳۹۹ - ۹:۴۸
واحد گاز نیروگاه کلاس F اندیمشک سال آینده وارد مدار می‌شود
مدیر طرح نیروگاه سیکل‌ترکیبی دوکوهه اندیمشک گفت: واحد گاز نیروگاه کلاس F اندیمشک سال آینده وارد مدار می‌شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نیرو نیوز ، محسن نیکبخت، مدیر طرح نیروگاه سیکل‌ترکیبی دوکوهه اندیمشک با اعلام این خبر افزود: نیروگاه سیکل ترکیبی دوکوهه اندیمشک در راستای اجرای سیاست‌های صنعت برق کشور با برخورداری از یک واحد گازی ۳۰۷ مگاواتی و یک واحد بخار ۱۴۴ مگاواتی جمعا به ظرفیت اسمی ۴۵۱ مگاوات در حال احداث است.

وی راندمان این نیروگاه در شرایط ایزو را ۵۸ درصد برشمرد و گفت: سوخت اصلی این نیروگاه گاز طبیعی با مصرف ۸۱۶۰۰ مترمکعب در ساعت بوده که مجوز تامین آن از کمیته سوخت و خوراک گاز طبیعی وزارت نفت و مجوز حفر‌ چاه و بهره‌برداری آب به ميزان هشت ليتر در ثانيه از سازمان آب و برق خوزستان اخذ شده است.

نیکبخت با اشاره به اخذ مجوز زیست محیطی نیروگاه، ادامه داد: افزایش راندمان، کاهش آلاینده‌های زیست محیطی و انتقال تکنولوژی از جمله ویژگی‌های این نیروگاه است.

مدیر طرح نیروگاه سیکل‌ترکیبی دوکوهه اندیمشک میزان سرمایه‌گذاری این طرح را بالغ بر ۲۵۰ میلیون یورو عنوان کرد و گفت: ظرفیت اشتغال در دوران ساخت به صورت مستقیم و غیرمستقیم حدود یک هزار و ۲۰۰ نفر و در زمان بهره‌برداری حدود ۱۲۰ نفر بوده و سعی شده تا حد امکان از نیروهای بومی در شهرستان اندیمشک استفاده شود.

وی ادامه داد: تاکنون عملیات اجرایی در بخش‌های مختلف نیروگاه از جمله تجهيز كارگاه، تامين برق دوران ساخت، تامين سيستم مخابراتی و ارتباطی، احداث دیوار پیرامونی، حفر چاه آب خام و بهره‌برداری از آن پايان پذيرفته است.

مدیر طرح نیروگاه سیکل‌ترکیبی دوکوهه اندیمشک افزود: هم اکنون عمليات ساختمانی نیروگاه نیز شامل استراکچر سالن توربین، فونداسیون توربین و ژنراتور، فورواردینگ، آنلودینگ، سیئیچگیر، ادمین، کانتین، مخزن آب خام، جاده دسترسی، ایستگاه گاز ۱۰۰ هزار مکعبی و مخزن ۲۰ هزار مترمكعبي سوخت مايع در حال انجام است.

نیکبخت با تاکید بر اینکه توربين و ژنراتور واحد گاز و بخشي از تجهيزات ايستگاه تقليل فشار گاز وارد سايت شده است، خاطرنشان کرد: مهم‌ترین مسئله در حال حاضر کمبود نقدینگی جهت ادامه و تسریع عملیات‌های اجرایی جهت رسیدن به هدف سنکرون در سال ۱۴۰۰ است که برای تحقق این امر بایستی تا پایان سال حداقل دو هزار میلیارد ریال در بخش ریالی پروژه تامین شود.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://nironews.ir/?p=729665

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 3در انتظار بررسی : 3انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.